ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija ili ALU stolarija je pronašla svoje mesto na tržištu još pre 50 godina, ali je i dan danas zadržala svoj elegantni izgled, kvalitet i trajnost materijala kao i prvog dana.

ALU stolarija svojim karakteristikama i velikim izborom boja ispunjava sve estetske zahteve modernog dizajna i arhitekture. Glatka površina aluminijuma i pravilan proces završne obrade čine našu stolariju veoma lakom za održavanje što je u današnje vreme jako bitno.

ALU stolarija se koristi za zastakljivanje velikih površina koje zahtevaju čvrstinu, postojanost, a opet sa druge strane laganu konstrukciju. Pravi je izbor za privatne kuće i stanove gde se koristi za zastakljivanje terasa, ulaznih vrata, a pogodna je i za kancelarijske prostore, izloge i trgovačke centre. U našoj ponudi možete pronaći kako standardnu tako i vanstandardnu stolariju.

Prednosti i koristi

Aluminijumska stolarija je izuzetno otporna na koroziju i vremenske uslove, što je čini dugotrajnom i idealnom za spoljne primene.

Aluminijum je materijal koji zahteva minimalno održavanje. Neće truliti, pucati ili bubriti tokom vremena, smanjujući potrebu za popravkama ili zamjenom.

Aluminijumska stolarija može se oblikovati u različite stilove i boje, pružajući vlasnicima mnogo estetskih opcija koje se lako prilagođavaju njihovim potrebama i ukusu.

Aluminijumski okviri mogu biti opremljeni termalnim prekidima koji poboljšavaju izolaciju i smanjuju gubitak toplote, što može doprineti energetskoj efikasnosti stambenog prostora.

Aluminijumski okviri stolarije pružaju dodatnu sigurnost, jer su teško probijivi i otporni na provalnike. Takođe, aluminijumski prozori i vrata mogu biti opremljeni sigurnosnim bravama i mehanizmima, dodatno poboljšavajući bezbednost vašeg doma ili poslovnog prostora.

Alumil aluminijski profili predstavljaju vrhunsku kombinaciju izuzetne izdržljivosti, elegantnog dizajna i visokih performansi, čineći ih idealnim izborom za sve vrste građevinskih i industrijskih projekata. Ovi profili su proizvedeni od aluminijuma visoke čvrstoće, obezbeđujući ne samo lakoću, već i trajnost u svim uslovima.

Širok spektar Alumil profila obuhvata prozore, vrata, fasade, tende i druge građevinske elemente, prilagođene različitim estetskim preferencijama i funkcionalnim zahtevima. Sa inovativnim dizajnom, ovi profili ne samo da pružaju atraktivan vizuelni dojam, već i garantuju visok nivo energetske efikasnosti zahvaljujući svojoj strukturi koja omogućava izuzetnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Alumil profili ističu se po svojoj otpornosti na koroziju, lakoći održavanja i prilagodljivosti različitim arhitektonskim stilovima. Dodatno, nudeći širok dijapazon boja i završnih obrada, ovi profili omogućavaju personalizaciju prostora prema individualnim preferencijama.

Investiranjem u Alumil aluminijske profile, korisnici biraju vrhunski proizvod koji ne samo da udovoljava najvišim standardima u industriji, već i unapređuje estetiku, energetsku efikasnost i funkcionalnost svakog objekta. Ovi profili postaju sinonim za modernu arhitekturu, pružajući elegantno i dugotrajno rešenje za sve građevinske izazove.