PVC STOLARIJA

PVC stolarija koju ugrađujemo u Vaš dom pruža energetsku uštedu i pouzdanost, čini Vaš dom daleko toplijim, prijatnijim a mesečne troškove za grejanje znatno manjim, što je svakako nešto čemu većina teži.

I pored jake konkurencije u drvenoj, aluminijumskoj  i drvo-aluminijum stolariji, kombinacija cene/kvalitet je daleko najbolja kod PVC stolarije.  

Po Vašim individualnim nacrtima i zahtevima mogu se izraditi prozori i vrata različite veličine, forme, stila i načina otvaranja. Ukoliko niste sigurni koji profil je za vas najbolji izbor i na koji način da najlakše zamenite dotrajalu stolariju pozovite nas. Činjenica da sarađujemo sa vodećim nemačkim kompanijama u nabavci profila ukazuje da nam je kvalitet na prvom mestu.

Prednosti i koristi

PVC stolarija se ističe po svojoj dugovečnosti i otpornosti. Polivinil-hlorid (PVC) je materijal koji je otporan na vremenske uslove, ne truli, ne korodira i nije podložan oštećenjima od strane insekata. To garantuje dug vek trajanja prozora i vrata, smanjujući potrebu za čestim održavanjem i zamjenom.

PVC materijal poseduje odlična termoizolaciona svojstva. PVC prozori i vrata mogu značajno smanjiti gubitak toplotne energije iznutra prema spolja, poboljšavajući energetsku efikasnost prostora. Ovo može rezultirati smanjenjem troškova grejanja ili hlađenja, doprinoseći energetski efikasnijem domu.

PVC stolarija takođe pruža dobru zvučnu izolaciju. Visokokvalitetni PVC prozori s dvostrukim ili trostrukim staklima mogu značajno smanjiti prodor buke iz okoline u unutrašnjost prostora. To je posebno važno u urbanim područjima ili mestima s većom razinom buke.

PVC prozori zahtevaju minimalno održavanje u poređenju s nekim drugim materijalima poput drveta. Nisu potrebni posebni tretmani bojanja ili lakiranja kako bi se održao izgled i funkcionalnost. Redovno čišćenje vodom i blagim deterdžentom često je dovoljno za održavanje čistoće i sjaja.

PVC stolarija dolazi u različitim bojama, stilovima i oblicima, pružajući širok spektar opcija za prilagođavanje dizajna vašeg doma. Otporna je na bledenje boje tokom vremena, čime se obezbeđuje dugotrajan estetski izgled. Takođe, PVC prozori mogu imitirati izgled tradicionalnih materijala poput drveta, pružajući elegantan izgled bez potrebe za održavanjem karakterističnim za drvene prozore.